VW Touran
fabricat: 11/2003
Pret: 6.750 EUR
Descriere: ABS, Aer condiționat cu reglare automată șofer/pasager, 10 Airbag-uri, Banchetă spate rabatabilă, Computer de...


Înscriere newsletter:
E-mail:

Sunt de acord cu Termenii și Condițiile AUTO WAGEN

Termeni generali de utilizare

Bine ați venit pe site-ul www.AUTOWAGEN.ro
Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii Generali de Utilizare ai site-ului pentru a limita orice fel de posibile neplăceri. Vizitarea cât și utilizarea acestui site înseamnă acceptarea dumneavoastră implicită a termenilor. Vă recomandăm să citiți Termenii Generali de Utilizare la anumite intervale de timp. Administratorii site-ului își rezervă dreptul de a modifica aceste prevederi fără nici un fel de notificare prealabilă. Orice fel de modificări intervenite vor fi afișate în secțiunea știri a site-ului.

Dreptul de autor

Toate informațiile aflate pe www.AutoWagen.ro, incluzând aici imagini, texte, elemente de web design, scripturi, programe, etc. aparțin site-ului si furnizorilor acestuia, aflându-se sub protectia Legii Dreptului de Autor și a altor legi privind proprietatea intelectuală. Utilizarea acestor informații fără acordul scris al administratorilor www.AutoWagen.ro atrage pedeapsa conform legilor în vigoare. De asemenea, reproducerea integrală sau parțială a informațiilor de pe site, precum și descărcarea, copierea, revinderea sau orice altă acțiune de exploatare a site-ului va fi pedepsită conform legii.

Produse și servicii

Produsele prezentate pe site sunt cu titlu informativ de aceea AutoWagen își limitează răspunderea privind informațiile conținute, oferite de către partenerii noștri. Utilizatorii iau la cunoștință și sunt de acord în mod expres că utilizarea acestui site și cumpărarea acestor produse sau a serviciilor se face pe propriul risc. De asemenea, cumpărătorii trebuie să cunoască faptul că produsele livrate pot prezenta diferențe față de imaginile prezentate pe site - culoare, dotări, etc.

Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate reprezintă modalitatea în care utilizăm datele personale primite de la dumneavoastră atunci când vă înscrieți la Newsletter sau folosiți formularul de contact al site-ului www.autowagen.ro Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, S.C. AUTOWAGEN S.R.L. are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră.

Datele sunt colectate în următoarele scopuri:
- trimiterea unui newsletter ori de câte ori AUTOWAGEN consideră necesar, dar nu mai mult de un mesaj pe săptămână
- posibilitatea de a răspunde solicitărilor venite de pe site: detalii despre oferte, alte întrebări, etc.

În cazul în care nu doriți să ne dezvăluiți aceste informații cu caracter personal vă rugăm să nu completați formularul în cauză.

Dacă ați trimis informații cu caracter personal către S.C. AUTOWAGEN S.R.L., conform Legii nr. 677/2001 beneficiați de dreptul de acces și intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, în cazul Newsletter-ului, puteți să trimiteți un E-Mail cu subiectul 'Dezabonare' la office@autowagen.ro, sau să folosiți formularul de contact al site-ului unde să specificați clar că doriți ștergerea datelor cu caracter personal din baza noastră de date.

AUTOWAGEN nu este responsabil pentru nici o pagubă pe care o suferă Utilizatorul sau altă persoană ca rezultat al confidențialității cu privire la utilizarea acestui site. Orice informație pe care Utilizatorul o dezvaluie pe site poate sa nu fie în siguranță pe durata transmiterii ei prin Internet. Terțe părți au posibilitatea de a intercepta transmisiunile pe care le face Utilizatorul atunci când folosește internetul.

AUTO WAGEN va păstra orice informație personală a clienților săi într-o bază de date personală, asigurând neutilizarea acestora în alt scop în afara celui declarat clientului. Astfel de informații nu vor fi furnizate nici unei terțe părți, decât cu acordul clientului.

Site-ul AUTOWAGEN poate conține linkuri către alte site-uri. Acestor site-uri nu li se alică regulile de confidențialitate ale AUTOWAGEN. Asigurați-vă că ați citit regulile de confidențialitate care guvernează utilizarea acelor site-uri.

Litigii

Orice problemă legată de produsele ori serviciile regăsite pe www.AUTOWAGEN.ro se vor soluționa pe cale amiabilă în termen de 30 de zile lucrătoare de la data sesizării în scris. În cazul imposibilității soluționării pe această cale, competența revine instanțelor de judecată din orașul de domiciliu al S.C. AUTOWAGEN S.R.L., și anume orașul Sibiu, din județul Sibiu, România. Clientul ia la cunoștință toate aceste informații și se declară de acord.

Ultima actualizare a conținutului 'Termenilor Generali de Utilizare ai Site-ului AutoWagen.ro' a fost făcută pe data de: 25.10.2007.

 

 
Copyright © 2007 - AutoWagen SRL

programare: visualconcept